TOP
El detingut, a la caserna de Formentera. OPC

Condemna enèrgica de l’agressió patida per Omar Bouhia

Des de Gent per Formentera s’ha volgut “traslladar-li tota la força i desitjar-li una ràpida recuperació” al taxista Omar Bouhia, agredit mentre treballava.

Des de la formació insularista, que també condemna enèrgicament l’agressió, es recorda que “n’Omar és membre del nostre partit i forma part de la llista de GxF per a les pròximes eleccions. Però també és taxista d’aquesta illa, on treballa per oferir sempre un servei de qualitat a totes les persones que visiten Formentera”.

Des de GxF s’assenyala que “volem persones respectuoses amb el nostre entorn i la nostra gent; no volem ser esclaus d’aquells que van buscant el luxe pensant que perquè paguen poden fer qualsevol cosa. Volem que totes aquelles persones que com l’Omar viuen i treballen a Formentera puguin fer-ho de manera lliure i tranquil·la sense patir per la seva integritat”.

Per això, des d’aquesta formació apunten que continuaran defensant un model d’illa “on el luxe sigui la tranquil·litat del nostre entorn i la proximitat del nostre tracte”.

El comunicat de GxF finalitza amb un “Diguem no a les agressions i sí als formenterers i a les formentereres com l’Omar”.

Sa Unió i el PSOE també condemnen l’agressió
En una nota enviada als mitjans, Sa Unió s’ha afegit a les condemnes per l’actuació violenta que s’ha produït la passada nit contra Omar Bouhia.
Per a aquesta formació, “aquest tipus d’accions sempre són un camí equivocat i produeixen el nostre més profund rebuig. Esperem la ràpida recuperació d’Omar Bouhia i que l’agressor sigui jutjat i condemnat per les seves accions. La violència mai pot sortir de franc”.

L’agrupació socialista de Formentera també ha condemnat enèrgicament “qualsevol agressió als treballadors de l’illa, especialment aquells que donen un servei als viatgers que ens visiten cada any”.
Des del PSOE es reprova l’acció “vil i inhumana del que ha estat víctima un veí de la nostra illa, com altres vegades l’han patit, infermers, recepcionistes, metges o d’altres professionals que treballen per a la gent que vol descobrir Formentera” i es desitja una ràpida recuperació al taxista agredit.

Compartir

Comentaris (1)

  • Flipat

    GxF valtros heu propiciat el rumb de el que ara os queixeu. De illa tranquila i familiar a una illa inhabitable i masificada. Segui.ho fent campanyes de promoció arreu del mon i ja veurem el que pasa.

Deixa una resposta

PROGRAMES