TOP
Fotografia de l’acte. PSOE

Ana Juan: “Farem realitat la unitat de salut bàsica de la Mola consensuada amb els veïns”

Els socialistes de Formentera van explicar ahir a la nit a la Casa del Poble de la Mola la seva gestió i les propostes que tenen per aquest poble. Ana Juan, candidata al Consell, Raquel Guasch, número 3 i Álvaro Villaseñor, número 4 van posar en valor la feina feta amb els majors, el patrimoni i el programa que ha sortit de la veu dels veïns formenterers.

Juan, en la seva intervenció, va remarcar la labor d’en Miquel Costa a la casa del Poble om a “espai de trobada social i cultural” i va donar les gràcies als “majors per la seva bona actitud durant la pandèmia, que va fer més fàcil poder treballar per salvar-los la vida”.

Una vegada més, la candidata va accentuar la necessitat de retornar a l’equilibri original de l’illa, deixar de créixer urbanísticament i turísticament, perquè “necessitam habitatges per als treballadors i per al futur dels nostres fills”. En aquesta línia, afirmava que “no ens podem permetre el luxe de continuar amb aquesta dinàmica. Hi ha hagut molta bonança econòmica, però no ha repercutit en la majoria de les famílies, perquè n’hi ha moltes que han passat penúries”.

A més a més, va posar l’accent en la nova contracta de fems que des de 2007 “ja no responia a la realitat actual. La nova s’adequa a l’economia circular, el tractament de residus amb la recollida de la cinquena fracció”.
En aquesta línia, va destacar la construcció d’una planta de tractament d’orgànica i RCDs, a més de tornar a posar en funcionament la deixalleria mòbil.

Intervenció d’Ana Juan, PSOE

Així mateix, Juan va apuntar que “millorarà l’arranjament de camins perquè el ferm aguanti més el pas del temps i les inclemències climàtiques”, i va avançar que “construirem un parc infantil a la Mola amb un circuit saludable perquè sigui un lloc de trobada”.

En concloure la seva intervenció, es va comprometre fer un “estudi de millora a la PM-820 Per reduir la sinistralitat als punts negres i perquè tingui un carril bici segregat i competitiu amb el trànsit rodat”.

Per la seva banda, Raquel Guasch va anunciar que Ca Ses Ferreres “ja té una partida de 600.000 euros de fons europeus i la CAIB per rehabilitar i conservar aquest espai” i que “el poble de la Mola decidirà si vol que s’hi ubiqui un Observatori astronòmic”.

De qualitat democràtica en va parlar Villaseñor i va posar èmfasi en el teixit associatiu de l’illa, la participació ciutadana i la necessitat de “donar-li un impuls i dinamitzar-la perquè sigui una veritable ferramenta democràtica”.

De la mateixa manera, va anunciar la intenció de crear la figura de “conseller delegat de poble per atendre les necessitats, demandes dels veïns, millorar la comunicació i la participació”.

Finalment, es va dirigir als majors per destacar la seva “font de saviesa, experiència i coneixement” i els va dir que “és de justícia retornar-vos tot el que us mereixeu i que aquest retorn vindrà de la mà dels socialistes”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES