TOP
Fotografia de grup a l’acte des Cap. GxF

GxF construirà una Casa del Poble as Cap de Barbaria

Gent per Formentera va celebrar ahir dimarts l’acte de campanya al bar Es Cap, davant els veïns de la zona des Cap de Barbaria. En aquesta trobada, Alejandra Ferrer, candidata a la presidència del Consell, explicava les propostes per aquesta zona com ara la creació de la Casa del Poble des Cap (a l’antiga escola) dinamitzant l’espai amb activitats i exposicions. També es milloraran les pistes des Cap i la gestió de l’espai, segons ha destacat.

D’altra banda, la candidata avançava que la seva formació reformarà la carretera des Cap, la de Cala Saona i el camí a la planta de transferència. “A més, es crearà una nova planta de compostatge per evitar les males olors i el problema de les mosques, i amb la nova contracta, els vehicles de recollida de residus que substituiran als existents, seran menys molestos per als veïns de l’illa”, assegurava la candidata.

Alejandra Ferrer durant la seva intervenció. GxF

Ferrer també va centrar el seu discurs en les propostes de benestar i salut de Gent per Formentera. Precisament, la candidata al parlament balear, Sílvia Tur, va declarar que “portarem al Govern balear a la nostra illa a debatre i decidir conjuntament amb el personal sanitari, associacions del sector sociosanitari i el Consell quin ha de ser el futur creixement de l’Hospital de Formentera i com es podrà separar l’accés de l’hospital del centre de salut”. En aquest sentit, Sílvia Tur assegurava que “també treballarem perquè els treballadors essencials, del sector sanitari i d’educació, puguin tenir accés a un habitatge digne per poder consolidar aquestes plantilles tan necessàries per al benestar de la població de Formentera”.

A l’acte electoral també hi intervenia Raquel González, especialista en temes de salut i benestar de la llista de GxF, que va destacar la posada en marxa de la Residència de Formentera i va assegurar que “treballarem per aconseguir que la Residència de Majors de Formentera funcioni a plena capacitat, amb un model d’atenció centrada en la persona resident”. Paral·lelament, va destacar que “treballarem per oferir la possibilitat d’un envelliment al lloc on habitualment viu la
persona, evitant així la institucionalització forçada”.

Intervenció de Raquel González. GxF

Alex Figueiras, especialista en esports de la llista de GxF al Consell, també va parlar sobre la importància de potenciar l’esport en totes les franges d’edat. En aquest sentit, va explicar algunes de les propostes en aquesta matèria; com ara millorar les instal·lacions del camp de futbol, del tenis i pàdel, crear noves instal·lacions per al tir amb arc i l’escalada, més serveis nàutics i ampliació d’horaris al poliesportiu.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES