TOP
Alessio Di Chirico. INSTAGRAM

L’agressor demana disculpes, però afirma que el taxista el volia “atacar”

L’exlluitador professional italià Alessio Di Chirico va publicar ahir de nit a Instagram la seva versió sobre l’agressió que protagonitzà diumenge a la nit contra el taxista formenterer de 32 anys, a conseqüència de la qual la víctima està ingressada des de diumenge, amb cinc ossos de la cara romputs i pendent, d’almenys, una operació quirúrgica.
L’investigat, que ha de ser jutjat pel presumpte delicte d’agressió, reconeix a la xarxa que en arribar al destí i baixar del taxi, davant d’un hotel des Pujols, colpejà “una sola vegada” a la víctima, tal com va declarar davant de la jutge. Així mateix, Di Chirico, que es troba en llibertat provisional i sobre ell recau una ordre d’allunyament de 100 metres respecte a la víctima, afirma a la xarxa social que “va cometre un error” del qual “se n’avergonyeix” i que “està llest per pagar-ne les conseqüències”. A més, demana disculpes a “la persona que ha colpejat”.
Ara bé, l’italià de 33 anys, que agafà el taxi amb la seva dona i dos fills petits des d’un restaurant prop de Sant Francesc, narra que durant el trajecte fins a l’hotel, hauria demanat insistentment al taxista de poder anar als seients del darrere amb la resta de la seva família, cosa a la qual el conductor s’hi hauria negat perquè a darrere només hi ha places per a tres persones.

Insults que precedeixen a l’agressió
Di Chirico descriu que el vehicle no comptava amb cadiretes per als petits i la seva dona no podia sostenir els dos infants, per la qual cosa, sempre segons la descripció de l’investigat, un dels nens s’hauria colpejat en repetides ocasions el cap amb el seient de davant. Davant de la tensió generada i segons la versió de Di Chirico, el xofer hauria aturat el cotxe en dos ocasions al llarg del trajecte, assenyalant que els passatgers tenien dos opcions, o baixar-se del vehicle o seguir fins al destí. L’exprofessional de la lluita afirma que quan el taxi arribà davant de l’hotel i havia pagat el servei, intercanvià insults amb el conductor. Segons aquesta descripció de l’investigat, que no apareix a l’auto judicial, el xofer s’hauria dirigit a ell “per atacar-lo” i li hauria posat “una mà a la cara” i llavors és quan admet que li hauria propinat el cop que manté a la víctima hospitalitzada i a l’espera d’operació quirúrgica.
Cal recordar que una peça clau en el judici per l’agressió, que encara no té data, seran els testimonis dels fets i el contingut de la gravació de la càmera de videovigilància de l’hotel.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES