TOP
Cartell de les xerrades.

Torna el cicle de Xerrades per a famílies i docents

La Conselleria de Benestar Social, amb la col·laboració del Centre de Professorat de Formentera (CEP) i els centres educatius CEIP Sant Ferran de ses Roques, CEIP Mestre Lluís Andreu i l’IES Marc Ferrer, posa en marxa la cinquena edició de les “Xerrades per a famílies i docents”.

L’objectiu d’aquestes xerrades és formar famílies i docents en l’enfortiment de les seves habilitats, a fi de prevenir conductes problemàtiques com ara assetjament escolar o el consum de drogues, entre d’altres, i donar suport a les respectives tasques.

Aquestes xerrades són espais d’informació i formació, on l’intercanvi d’experiències i la reflexió col·lectiva esdevenen eines que permeten millorar la tasca educativa i desenvolupar estratègies que contribueixin a un desenvolupament integral dels infants.

Totes les sessions es duran a terme a la sala de plens del Consell a les 17 h i es comptarà amb un servei d’acollida per a infants durant les xerrades. La primera serà el 5 d’octubre de 17 h a 19 h.

Per assistir-hi, cal fer reserva al telèfon 971 32 12 71 o al correu electrònic educaciosocial@conselldeformentera.cat

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES