TOP
Llorenç Córdoba, davant de la seu del Consell.

Ana Mateos: “Ha estat un plaer treballar al costat de Llorenç Córdoba”

Ana Mateos, excap de gabinet de la presidència del Consell de Formentera i càrrec de confiança del seu president, Llorenç Córdoba, va negar ahir diumenge que ell sigui el motiu de la seva dimissió. Mateos va voler deixar aquest extrem clar després de la”rumorologia” que es va defermar dimecres passat quan va transcendir a la premsa que havia deixat el seu càrrec, per la qual cosa va enviar un comunicat a periodistes a través d’un company, el Cap de premsa del Consell, “per a resoldre d’una vegada per sempre els rumors sobre la seva dimissió”.

“En primer lloc, en la prestació de les funcions del meu càrrec mai he volgut ser el focus d’atenció, i tampoc vull ser-ho ara que l’abandono”, comença Mateos, que explica que a mitjan setmana va comunicar la decisió de dimitir als seus companys de l’equip de govern. El que no s’esperava, segons relata, és que això es fes públic, no almenys, de la forma en què es va fer: “Haig de recordar que vaig anunciar als meus companys de l’equip de govern la meva intenció de dimitir en un xat privat en el qual, a més, vaig expressar el meu desig que aquest anunci no es filtrés als mitjans”. De fet, els mitjans es van assabentar de la seva intenció abans que ella presentés la seva renúncia de manera oficial.

“Per consideració, com a equip i per la relació que hem mantingut aquests mesos, he volgut ser jo qui us traslladi el missatge de la meva dimissió. Agrairia per part vostra una certa discreció, ja que sempre he considerat mantenir un perfil baix quant a l’opinió pública es refereix”, especificava el missatge que va remetre als consellers i que es va filtrar a la premsa.

“Pel que sembla, algun dels integrants d’aquest xat va fer cas omís a la meva petició i va decidir filtrar-lo a un mitjà de comunicació», ha volgut assenyalar ara Mateos, que insisteix: “Després de la meva decisió, ha anat creixent la rumorologia, i em veig en l’obligació d’aclarir diversos aspectes”.

En aquest sentit, Mateos es mostra contundent en afirmar que la seva relació amb el president “ha estat sempre excel·lent, des del primer fins a l’últim moment”. De fet continua: “La meva decisió no té res a veure amb cap mena de malestar amb ell ni amb el treball que hem desenvolupat junts”. “Sí que té a veure amb la situació que s’està vivint actualment en el si de l’equip de govern i pels meus principis ètics, polítics i morals, i fins i tot amb la meva salut”, desgrana Mateos, que abans de concloure el comunicat torna a enlletgir el comportament del conseller o els consellers que van filtrar el missatge que els va enviar: “Simplement, lamentar que una comunicació, repeteixo, privada, en un xat hagi volgut ser usada per a atacar al president del Consell, al costat de qui ha estat un plaer treballar”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES