TOP
L’octubre del 2020, el Ple del Consell va aprovar per unanimitat promoure la reducció de la compravenda i ús de les cremes solars que continguessin productes nocius per al medi marí.

Presentació de les conclusions del SPP sobre l’afectació nociva de les cremes solars vers la posidònia

La Sala de Cultura Cinema acollirà el dimecres, 24 d’abril, a les 11.30 h les conclusions del Save Posidònia Project a càrrec de la doctora de la Universitat de les Illes Balears, Nona Shieila Agawin. Unes conclusions que ja es varen avançar a la passada edició de la ITB de Berlín.

L’afectació nociva de les cremes solars sobre la posidònia
La Doctora Agawin, investigadora principal del grup de recerca d’Ecologia Marina i Sistemàtica (MARS) de la UIB, donarà una visió general de l’acumulació i distribució de diversos components de les cremes solars a les praderies de posidònia, tant ambiental com als teixits vegetals, en diferents localitzacions de la nostra illa subjectes a un gradient de pressió turística, i com aquests components poden afectar la salut d’aquestes planta.

Aquest tipus d’informació és important per poder gestionar adequadament aquest recurs costaner amb relació als components de les cremes solars.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES