TOP
Instantània de la signatura de l’acció concertada. CIF

El Consell i ACAF signen el conveni anual de Ràdio Illa

El president del Consell, Llorenç Córdoba, i el representant de l’Associació Cultural Audiovisual de Formentera (ACAF), Álvaro Raúl Mendoza, han signat aquest matí la formalització de l’acció concertada entre el Consell i l’associació per a la producció de continguts de l’emissora pública insular, Ràdio Illa, per a aquest 2024.

Per la signatura d’aquest conveni ACAF rebrà la quantitat de 60.000 euros i es compromet a executar aquesta acció concertada complint les seves obligacions derivades de la legislació sectorial aplicable.

Vocació de servei als ciutadans de l’illa
El Consell, a través de Ràdio Illa, presta un servei públic de comunicació audiovisual, contribuint a la dinamització de la cultura local, i amb vocació de servei als ciutadans de l’illa com els joves, les mestresses de casa, els jubilats, els immigrants, els estrangers residents, les persones amb alguna discapacitat, les entitats culturals i professionals locals, les comissions de festes i les organitzacions esportives, entre altres.

Retard i problemes de cobrament de nòmina
La signatura de l’acció concertada d’enguany, arriba després que ACAF es veiés obligada a exigir la seva aprovació i pagament per a assegurar la continuïtat de l’emissora.
Cal recordar que, ara com ara, un dels tres periodistes que fan feina a la ràdio encara no ha cobrat la nòmina del mes de març.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES