TOP
Instantània promocional d’aquest festival solidari per a la recerca de l’ELA.

Beso Beach i Consell organitzen el Beso Sound Festival solidari

“Un cap de setmana solidari per recaptar fons per lluitar contra l’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA)”, així es defineix des del Consell el ‘Beso Sound Festival‘, un, segons s’afirma, “pla al·lucinant”, on artistes estatals i internacionals actuaran a la plaça d’Europa des Pujols. Serà el dijous 2, el divendres 3 i el dissabte 4 de maig a partir de les 20 h.

Cartell i activitats
Hi actuaran The Wailers, Locomía, La Movida Ibiza, Els Suruba, Picoco’s Band, All Sex, Böja, Billy Flamingos, Thre3evil i DJ Pharma. Així mateix, hi haurà barra de begudes i estands d’informació sobre la situació de la medicina i com pot ajudar a millorar malalties com l’ELA.
Les entrades per a assistir al ‘Beso Sound Festival’ van des dels 10 euros fins als 80 del ‘Full Pack’ de tres dies. En trobareu informació i prereserves en aquest enllaç. Des del Consell s’informa, a més, que “totes les recaptacions econòmiques seran donades per a la recerca de l’ELA a DalecandELA i ELA Balears”.

Beach Sailing Fest
El ‘Beso Sound Festival’ anirà precedit per la Beso Beach Sailing Fest, una regata de tres dies que partirà de port Portals, a Mallorca, per aturar al Beso Beach Eivissa, on es brindarà un menjar i una festa dels 80. Posteriorment, la regata emprendrà viatge cap a al Beso Beach Formentera, on se celebrarà un menjar i el lliurament de premis.
Els participants en la regata seran premiats no solament pel temps, sinó també pel vaixell més divertit, el més solidari, el millor caracteritzat i el més viral.

Com a cloenda final d’aquesta regata i per a aquells que no puguin competir-hi, s’organitza el ‘Beso Sound Festival’.

Compartir

Comentaris (1)

  • susana braggio costa

    E viva!!!! Esto no es más que la antesala de fiestas a lo grande en la ahora llamada”Beso Beach”. Se los compran a todos!!! Muy bien por la lucha contra el ELA, pero atentos a precio que habrá que pagar…

Deixa una resposta

PROGRAMES