TOP
L’escola Virgen Milagrosa, a Sant Francesc.

El Govern concerta el primer de Primària de Ca ses Monges pel curs 24/25

La conselleria d’educació i universitats de la comunitat autònoma de les Illes Balears, va oficialitzar el passat vint-i-cinc d’abril a través d’una publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, el concert de primer de Primària de l’escola Virgen Milagrosa de Sant Francesc pel curs vinent 24/25. El centre, que també havia demanat el concert per la resta de cinc cursos de primària, afegirà, per tant, un nou concert a la seva oferta educativa, que ja comptava com a concertat el segon cicle d’Infantil, quart, cinquè i sisè (el que abans es coneixia com a p3p4 i p5).

Fonts de la direcció del centre, han informat Ràdio Illa que aquest concert, que ja havien reclamat amb anterioritat, s’ha aconseguit finalment en acabar les obres del centre, i complir així amb una sèrie de requisits de caràcter estructurals arquitectònics. Confirmen, també, que el concert s’havia sol·licitat per diverses unitats de primària, però només s’ha assignat per a primer. En qualsevol cas, asseguren, que esperen que amb pocs anys, tota l’etapa d’infantil i primària, sigui concertada. Això seria dels zero als dotze anys. En aquest sentit, asseguren que la intenció del nou concert és que constitueixi una via per ajudar a les famílies que actualment fan l’Infantil concertat i que volen continuar matriculant els infants al Virgen Milagrosa per l’etapa de Primària.

El concert educatiu, en aquest cas, implica el pagament de les nòmines, per part de la conselleria d’ensenyament amb fons fons públics, del professorat contractat pel centre.  A més a més, a l’assumpció de les nòmines del professorat del centre, s’hi afegeix una altra dotació econòmica per part del Govern pel manteniment del centre.

Des de la direcció del centre, també han explicat a Ràdio Illa que als alumnes matriculats en els cursos concertats se’ls plantejarà una quota ‘voluntària’ per fer front a despeses de material escolar.

Aquest curs 23/24, tretze alumnes cursen primer de Primària al Virgen Milagrosa. Paral·lelament, quinze alumnes cursen actualment sisè d’infantil, l’any que precedeix el primer de Primària.

El centre oferirà una xerrada oberta a tots els interessats el pròxim set de maig a les 18 h per informar sobre aquesta nova situació.

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES