TOP
Si no s’arriba a cap acord, tornarien les aturades al juny.

UGT lamenta la manca d’implicació de Consell i Prezero en el conflicte entre els treballadors i l’empresa

UGT Serveis Públics ha manifestat la seva preocupació davant “la inactivitat observada sobre els organismes que van traslladar la seva voluntat d’aconseguir una solució a un problema que manté els sous de la plantilla congelats, així com l’incompliment per part de Prezero de la correcta aplicació del conveni col·lectiu”.

Manca de reconeixement del problema per part del Consell
Segons el sindicat, “l’única cosa que s’ha fet des del Consell de Formentera ha estat aprovar una proposta d’un partit polític que insta a pràcticament a tot el que UGT Serveis Públics duu defensant des de l’inici de la vaga”, una aturada que reivindicava l’aplicació del conveni col·lectiu per part de Prezero. Des d’UGT s’assenyala, a més, que “s’ha convidat el Consell a participar en les negociacions, generant això descontentament entre les parts implicades en la negociació, sense esmentar els serveis mínims abusius i l’esquirolatge extern, ambdues coses responsabilitat directa de la conselleria de Gestió Ambiental”.

Per als representants dels treballadors, “la gestió del problema fins al moment per part del Consell només manifesta una falta de reconeixement a la magnitud i importància del problema i una incapacitat per a garantir que el servei es presti adequadament. Entenem que externalitzar o privatitzar un servei públic no pot suposar desentendre’s d’ell”.

Des d’UGT Serveis Públics s’entén que “el problema se solucionarà amb la implicació real dels polítics i amb una voluntat encara no materialitzada, si pot ser, mitjançant un Tribunal d’Arbitratge i amb la mediació de la Direcció General de Treball”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES