TOP
Els propietaris del 190 passos i en Franco Chimirri, president de l'associació ABRO, a l'entrega del premi. Els propietaris del 190 passos i en Franco Chimirri, de l’associació ABRO, a l’entrega del premi.

Els restaurants ‘190 passos’ i ‘Juvia’, guanyadors de les Setmanes Gastronòmiques de Formentera

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de lliurament de premis de les ‘Setmanes Gastronòmiques de Formentera’, la iniciativa organitzada per ‘PIMEF‘ i l’Associació de Bars, Restaurants i Oci nocturn de Formentera (ABRO), amb la col·laboració de l’Àrea de Promoció Turística del Consell Insular.

El primer premi, dotat amb 1.500 euros, ha estat per al restaurant 190 passos, que ha aconseguit la victòria per segon any consecutiu. Aquest 2025 ho ha fet l’edició de maig, i no la d’octubre com l’any anterior.

En segona posició, amb 1.000 euros, ha quedat el restaurant Juvia, que s’estrenava enguany a la iniciativa.

Finalment, el tercer premi, de 500 euros, ha estat per a Omar Ferrer Roig, guanyador del sorteig realitzat entre els clients que van participar de les jornades i van emetre el seu vot.

L’acte ha estat presidit pel conseller de Turisme, Artal Mayans, acompanyat pel president d’ABRO, Franco Chimirri, i la secretària general de PIMEF, Lídia Álvarez, encarregats de lliurar els guardons als guanyadors d’aquesta edició.

Durant l’acte, Artal Mayans ha volgut felicitar els guanyadors i ha encoratjat la PIMEF i ABRO a continuar promovent accions que posin en valor la cuina formenterera. Per la seva banda, Franco Chimirri i Lídia Álvarez han agraït la implicació dels restaurants participants i han destacat l’alt nivell i l’esperit de superació que demostren any rere any.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES