TOP
Imatge d’arxiu d’un estudiant.

A Primària i Batxillerat es podrà passar de curs sense un límit de suspesos

El nombre d’assignatures suspeses a Primària i Batxillerat deixa de ser un criteri fonamental per a passar de curs, segons ha informat el Govern balear, que ja havia anunciat la mateixa mesura per a l’Educació Secundària Obligatòria (ESO). Aquesta modificació respon a la nova organització del sistema educatiu amb motiu de la pandèmia i dóna compliment a les indicacions del Ministeri d’Educació.
El Govern aclareix que aquests nous criteris en «cap cas suposen un aprovat general», perquè «per a la promoció i titulació es requereix que l’equip docent, de manera col·legiada, estableixi uns criteris de promoció fonamentats en la progressió de l’alumnat i en la consecució dels objectius generals de l’etapa i el desenvolupament de les competències clau. A més, s’haurà de tenir en compte la maduresa de l’alumne i la possibilitat de continuar els seus estudis».

Batxillerat
En el cas del segon curs de Batxillerat, per obtenir el títol, a més de l’opinió favorable de l’equip docent, es requerirà que l’alumne obtingui una nota mitjana de 5 en finalitzar el curs.
Així mateix, tornaran els exàmens de recuperació per als alumnes que hagin suspès assignatures en l’avaluació ordinària. Les proves seran a principis de setembre per als alumnes de primer de Batxillerat i pels volts de Sant Joan, per als de segon.

Compartir

Ho sentim, el formulari de comentaris està tancat en aquest moment.

PROGRAMES