TOP
Trasmapi serà la naviliera encarregada del servei, que s’iniciarà dilluns vinent 4 de desembre.

Acord per a la primera barca a les 05.45 h de dilluns a divendres

La Conselleria balear de la Mar i el Consell de Formentera han anunciat un acord estratègic amb la naviliera Trasmapi per a establir la primera connexió de ferri entre Formentera i Eivissa. Aquest servei iniciarà les seves operacions dilluns vinent, 4 de desembre, amb sortides programades des de Formentera a les 05.45 h de dilluns a divendres, enfortint així l’enllaç entre les Pitiüses.

La incorporació d’aquest servei per part de Trasmapi, que actualment ja estava oferint la darrera connexió a les 22.30 h, respon “a una demanda comunitària, facilitant el desplaçament d’estudiants, treballadors i turistes” segons han afirmat des del Consell i el Govern.

La iniciativa és resultat de l’esforç conjunt de la consellera de Mobilitat Verónica Castelló, el conseller balear de la Mar, Juan Manuel Lafuente, i els seus respectius equips de treball.

Aquest grup ha treballat per a reconèixer i respondre a les necessitats dels ciutadans, destacant la importància d’aquesta ampliació de servei per a millorar la qualitat de vida i fomentar les oportunitats econòmiques en totes dues illes.

El comunicat recorda que “Trasmapi, amb una història de servei que es remunta a la dècada dels 60, continua sent un pilar en el transport marítim entre Formentera i Eivissa amb més d’un milió de passatgers transportats anualment”.

 

 

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES