TOP
Programació del Casal de Joves per a l’agost.

Agost replet d’activitats al Casal de Joves

El Casal de Joves ha organitzat un bon nombre d’activitats perquè els joves formenterers passin un mes d’agost diferent, entretinguts i lluny de la calor que previsiblement serà la constant del mes estival per excel·lència.

Les activitats començaran demà dimarts, jornada en la qual es dirimirà qui és el millor en el torneig FIFA 2023. Cada divendres d’agost, els dies 4, 11, 18 i 25, el protagonisme serà per al ja tradicional taller de dibuix Manga, on els interessats aprendran a dibuixar els seus personatges favorits d’aquest tipus de còmics.

El pròxim dissabte serà el moment perquè els usuaris del Casal de Joves facin un viatge en el temps per rememorar els jocs de la infantesa. D’altra banda, el dimecres 9 serà la jornada de Kahoot, una plataforma que permet la creació de tests de qualsevol tema que es poden resoldre des del mòbil, com si fos un concurs, amb puntuacions i compaginant l’aprenentatge amb la diversió.

El dissabte 12, coincidint amb el Dia Mundial de la Joventut, el Casal ha programat l’emissió del documental Al meu jo adolescent. El dimecres 16 els usuaris del centre aprendran a fer ninots, i el dissabte 19 tornaran les competicions esportives, en aquest cas amb un campionat de WII Sports.

El dimecres 23 serà el dia reservat per a les roses i el cinema amb la projecció d’una pel·lícula, encara per determinar, i el dissabte 26 els al·lots aprendran a fer una paella en el taller de cuina.

Una tarda d’art, el dimecres 30, serà el colofó a les activitats del Casal de Joves del mes d’agost.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES