TOP
L’agressió es va produir pels volts de les 23 h. Arxiu

Agressió amb quatre ferits, un d’ells greu, a una barca de la línia Formentera – Eivissa

Ahir dissabte, pels volts de les 00.30 h, va haver-hi una baralla en un vaixell de Formentera Lines que cobria la línia marítima entre Formentera i Eivissa.

L’altercat, provocat per un membre de la tripulació que va emprar la destral antiincendis com a arma, va deixar quatre ferits, un d’ells greu, amb un tall al cap d’uns vuit centímetres de longitud provocat per la destral i que va des de la part lateral del crani fins a l’orella, segons informava el servei d’emergències del 061. Un dels afectats és el capità del vaixell.

Després de rebre l’alerta del 112, es van desplaçar fins a l’Estació Marítima una ambulància de Suport Vital Avançat i una altra de Suport Vital Bàsic. També s’hi van personar agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Vila.

Després d’estabilitzar al ferit més greu en el mateix lloc on es van produir els fets, aquest va ser traslladat a la clínica Vilàs. Els altres tres ferits, entre ells el capità de l’embarcació, van ser assistits a l’hospital Can Misses amb ferides de menor gravetat.

L’agressor va haver de ser reduït per agents de la Policia Nacional amb un immobilitzador elèctric -pistola tasser- segons han informat a Ràdio Illa fons del cos. L’home va ser detingut per temptativa d’homicidi i lesions.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES