Agricultura, Educació, Medi Ambient i Territori: el Consell reprèn l’atenció presencial amb cita prèvia

Diverses àrees del Consell de Formentera han reactivat l’atenció presencial, en la recta final de la desescalada del confinament.

Àrea d’Agricultura, Ramaderia i Pesca
Avui dilluns 8 de juny s’ha reobert l’atenció presencial de l’àrea d’Agricultura, Ramaderia i Pesca situada al Centre Antoni Tur Gabrielet de l’avinguda de Porto-salè. L’horari d’atenció al públic serà de 10 a 13 h de dilluns a divendres amb cita prèvia. La cita s’ha de sol·licitar amb una antelació de 24 hores al telèfon: 971 32 10 87.

Àrea d’ Educació i Cultura
Es pot anar a les seves dependències situades al carrer de Mallorca número 17 de Sant Ferran però amb cita prèvia. L’horari d’atenció al públic és de 9 a 14 h de dilluns a divendres. La cita s’ha de sol·licitar amb una antelació de 24 hores al telèfon: 971 32 10 87.

Àrea de Medi Ambient
Es pot anar a les seves dependències situades al carrer Mallorca número 15 de Sant Ferran però amb cita prèvia. L’horari d’atenció al públic d’aquestes dues àrees és de 9 a 14 h de dilluns a divendres. La cita s’ha de sol·licitar amb una antelació de 24 hores a mediambient@conselldeformentera.cat.

Àrea de Territori
Les cites s’han de sol·licitar prèviament al telèfon 971 32 10 87. Així mateix, s’habiliten cites telefòniques per a professionals, que també s’hauran de sol·licitar amb cita prèvia al mateix telèfon de contacte. El punt d’atenció es troba al carrer Pius Tur Mayans, 14, en horari de 9 h a 14 h de dilluns a divendres.

Àrea de Patrimoni
També s’ha reiniciat l’atenció presencial a l’àrea de Patrimoni, situada al carrer d’Eivissa cantonada Arxiduc Lluís Salvador. L’horari d’atenció és de 9 a 14h però s’ha de reservat amb cita prèvia enviant un correu electrònic a patrimoni@conselldeformentera.cat

A totes aquestes dependències s’ha de complir amb les mesures establertes de prevenció, higiene i desinfecció necessàries, és obligatori l’ús de mascareta i es facilitarà la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic a l’entrada.

About Author

Comments are closed.

background