TOP
Refugiats procedents d’Ucraïna reben beguda calenta a Medyka, Polònia. Agències

Ajudes davant la crisi humanitària a Ucraïna

El Fons Pitiús de Cooperació ha obert un compte per recollir les aportacions, tant de les institucions com de la ciutadania, per donar suport a la població refugiada a causa de la crisi humanitària a Ucraïna.

El Consell de Formentera, que en l’actualitat ocupa la vicepresidència del Fons Pitiús, se suma a aquesta iniciativa. “És la millor manera d’assegurar-se que els fons arriben al destí a través d’organitzacions que treballen sobre el mateix terreny i convertits en ajuda real”, ha assenyalat el conseller de Benestar Social, Rafael Ramírez. D’aquesta manera, el Fons Pitiús ha iniciat una campanya per donar suport a la població refugiada i es poden fer donacions tant públiques com privades al compte bancari amb el següent codi IBAN: ES21 2056 0015 6420 9145 8527

Els fons recollits en aquest compte es destinaran al suport a municipis que fan frontera amb Ucraïna per tal de dotar-los de recursos per atendre la població refugiada, com ara materials per cobrir les necessitats bàsiques i adaptar infraestructures.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES