Alejandra Ferrer demana allargar la temporada als empresaris

La presidenta del Consell i responsable de Turisme, Alejandra Ferrer, ha fet una crida avui a la responsabilitat i suport dels empresaris del sector turístic perquè mantenguin oberts els seus establiments més enllà del mes d’agost. «Amb l’ajuda de l’empresariat compromès podrem demostrar una bona capacitat de gestió com a destinació turística i oferir un servei a les persones que en moments tan complicats com els actuals aposten per visitar Formentera», ha explicat.

Crida a la solidaritat de l’empresariat
Ferrer ha destacat que si allarguen l’obertura dels seus establiments, ajudaran a seguir generant feina a la nostra illa, un fet que redundarà en el benefici de moltes persones perquè facin front a un hivern que es preveu difícil. «Les administracions estem fent esforços per ajudar els treballadors i empresaris amb temes tan importants com els ERTOS. Ara es tracta que tots ells també siguin solidaris», ha afegit.

Repercussió en la temporada vinent
Així i tot, la presidenta ha afegit que «entenem que la situació d’aquesta temporada és molt difícil i agraïm els esforços que està fent el sector turístic», als que ha ressenyat que «de moment no podem donar la temporada per acabada mentre se segueixen tenint reserves per al mes de setembre».
Ferrer ha recordat que l’actual «no és una temporada per fer sous, sinó per establir-nos com a destinació turística amb una bona gestió i qualitat de servei, ja que la feina d’enguany tendrà una repercussió directa sobre la temporada 2021».

Promoció a Balears
Paral·lelament, des de l’àrea de Promoció Turística s’estan duent a terme campanyes de promoció en l’àmbit estatal, fent especial incidència a la resta de les illes. «A l’inici del desconfinament els nostres veïns de la resta d’illes varen ser dels primers a venir a visitar-nos, i esperam que si la situació sanitària ens acompanya, siguin dels darrers a anar-se’n», ha detallat la presidenta, que espera que «Formentera pugui donar un servei de qualitat a tots els visitants des de l’inici al final de la temporada».

About Author

Comments are closed.

background