TOP
Alejandra Ferrer, avui a Ràdio Illa.

Alejandra Ferrer: “Si no cuidam el medi ambient, la gent no vendrà”

La vicepresidenta del Consell i titular de Turisme, Alejandra Ferrer, ha explicat que en la darrera reunió de la Comissió d’Ordenació i Promoció Turística (COPT) es presentaren les dades parcials d’ocupació de Formentera, similars a les de 2019, l’any abans de la pandèmia.

Així mateix, Ferrer ha exposat que en les enquestes fetes aquesta temporada, els visitants assenyalen l’alt preu dels béns i serveis com un dels factors negatius més recurrents. En aquest sentit, la vicepresidenta ha indicat que Formentera ha de fer un esforç per contenir preus i, amb aquesta finalitat, ha presentat el projecte per unificar en un mateix web la informació turística i de promoció i un motor de reserves. Una eina que, segons Ferrer, permetria rebaixar el cost en comissions que cobren les grans plataformes d’internet que ofereixen el servei de reserves.
D’altra banda, la consellera de Turisme ha afirmat que cal reforçar la lluita contra les festes il·legals en cases i paratges naturals per preservar un model turístic basat en la tranquil·litat i el gaudi del medi ambient, a més de garantir la qualitat de vida per als residents. En aquest sentit, ha reiterat la demanda per comptar amb més mitjans de la Guàrdia Civil i del Parc Natural de ses Salines.

 

Compartir

Comentaris (1)

  • Can mayans

    Que aquesta senyora a l’igual que l’entrevistador es dirigeixi a l’agent de medi ambient destinat al parc natural que no fa la seva feina quan fa més d’un mes que està de baixa aquest professional diu molt de lo menyspreable que es així com que és una mentidera compulsiva. Basta ja

Deixa una resposta

PROGRAMES