Alerta groga pel temporal que ha provocat la cancel·lació del 17% dels enllaços marítims

El mal temps d’aquest cap de setmana es prolonga i l’AEMET ha declarat fins avui al migdia l’alerta groga per vents de força 7 i onades de 3 metres, mentre que demà està previst que es reactivi aquest avís per temporal. Aquest cap de setmana les males condicions per la navegació han produït el tancament del port de La Savina (diumenge al migdia) i 22 cancel·lacions de les 130 sortides previstes, de manera que els enllaços suspesos no arriben a un de cada cinc (concretament el 17%), segons informa Próximo Ferry.
La principal incidència es va donar en el transport de vehicles i mercaderies, perquè la forta ventada que hi havia en el port de La Savina impedia la maniobrabilitat en l’atracament dels vaixells més grans, com el Nixe i el Posidònia. De fet el Posidònia només va fer les sortides de les 20.30 i les 22.00 de dissabte durant tot el cap de setmana.
A més, la forta ventada va acabar provocant el tancament del port de Formentera durant 35 minuts, entre les 12.35 i les 13.10 de diumenge, segons informa Proximoferry.com.

About Author

Comments are closed.

background