TOP

Ampli cartell d’activitats per commemorar el Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones

 

El Consell i Espai Dones han presentat el cartell d’activitats organitzades pel Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones.
La primera activitat serà el dilluns vinent a les 20 h a l’Ajuntament Vell amb la inauguració de l’exposició Tres voltes rebel, mostra a càrrec de la il·lustradora Amèlia Soler que fa servir el seu art per parlar d’injustícies i desigualtat vers les dones.
El dimecres 20 continuaran les activitats amb una xerrada a càrrec de la psicòloga Belén Alvite a les 19 h a la Sala d’Actes del Consell. Sota el títol És el porno la millor educació sexual?, Alvite ens donarà eines per parlar de sexe amb els adolescents perquè tinguin més informació que la que poden trobar a través de les xarxes.
Així mateix, divendres 22 i diumenge 24, a les 21.30 h i 20.00 h respectivament, es projectarà al Cinemala pel·lícula Las invisibles, de Louis-Julien Petit, film en clau d’humor que tracta la situació de desigualtat que pateixen les dones. Tindrà lloc a la sala Municipal de Cultura-Cinema.

25 de novembre
El Dia Internacional per l’eliminació de la violència contra les dones, que se celebra el dilluns 25, comptarà amb la següent programació: A les 17.00 h a la plaça de la Constitució de Sant Francesc es muntarà una taula informativa de Re-Acció d’IBDONA, on els ciutadans podran unir-se al pacte social contra les violències masclistes. A les 17.30 h es farà una concentració per a la lectura del manifest a ritme de la batucada, que obrirà i tancarà l’acte. Finalment hi haurà un concert de música interpretat per l’alumnat del Conservatori d’Eivissa i Formentera.
Per finalitzar, el dimecres 27 de novembre a les 19.30 h al Cinema, s’hi projectarà el documental d’IBDONA Prostitució i tracta. Qüestió de poder, una projecció que comptarà amb la presència de la directora de l’IBDONA, Maria Duran i Febrer, la consellera d’Igualtat i la presidenta d’Espai Dones. Després de la projecció es farà un col·loqui entre tots els assistents i es repartirà material divulgatiu. Totes les activitats són de franc.

Compartir

PROGRAMES