TOP
Bartomeu Escandell a Ràdio Illa.

Ana Juan no es planteja la sortida del conseller Escandell pel cas de ca ses Castellones

“Aquesta opció no està damunt la taula en aquest moment”. Així responia la presidenta del Consell de Formentera, Ana Juan, quan ha estat demanada aquest matí per la possibilitat que el conseller d’Hisenda, Bartomeu Escandell, surti de l’equip de govern a causa de l’obertura del judici oral per presumptes delictes de prevaricació, desobediència i malversació de cabdals públics en la derivada del cas de Ca ses Castellones.

Sense comunicat oficial
La presidenta ha apuntat que des de la institució insular “no tenim cap comunicat oficial de res sobre que s’obri aquest judici oral. La informació que tenim és la que va sortir ahir de tarda a la premsa” i ha afegit que “en el moment que se’ns comuniqui com a administració, ja prendrem les decisions que hàgim de prendre”.

Respecte absolut pel procediment judicial
D’altra banda, Juan, que ha pogut parlar amb el conseller Escandell, del que ha dit que “es mostra tranquil”, ha mostrat “respecte absolut amb qualsevol procediment judicial amb el qual la institució tingui alguna cosa a veure” i ha desitjat que el cas “es resolgui al més aviat possible i de la millor manera possible”.

Compartir

PROGRAMES