Andrea Romero a Ràdio Illa.

Andrea Romero Escandell torna a rompre el rècord de Balears de 1.500

L’atleta formenterera de 21 anys Andrea Romero Escandell va quedar sisena ahir en la prova de 1.500 metres del XIX Gran Premi d’Atletisme Los Corrales de Buelma (Cantàbria). L’atleta de la Mola, que competeix per al Club Joventut Atlètica d’Elx, va assolir una marca de 4 minuts 22 segons i 70 centèsimes, trencant així novament, la segona volta en poques setmanes, la seva marca personal i, per tant, rebaixant una mica més el rècord absolut de Balears. Recordem que la formenterera també ostenta el rècord absolut balear de 5.000 metres, que va esmicolar fa dues setmanes al Meeting Internacional d’Atletisme de Jaén. En declaracions a Ràdio Illa, la de la Mola ha declarat que malgrat el seu bon temps en la prova d’ahir, no estava satisfeta del tot, ja que no s’havia trobat bé després d’una setmana difícil (sic).

El proper 19 i 20 de juny, durant el Campionat d’Espanya d’Atletisme de Nerja, Romero es jugarà el passi pel Campionat Europeu d’Atletisme en categoria de 5.000 metres, prova per la qual ja disposa de la mínima establerta.