Aquest dissabte comencen les festes de Sant Francesc

El Consell, l’Associació de Reis Mags i el Grup esportiu Espalmador col·laboren en la celebració de les festes patronals de sa Raval. Així, aquest dissabte, 2 de desembre, tendrà lloc una caminada solidària amb motiu del dia internacional de la discapacitat. La sortida serà a les 11 del matí des del Jardí de ses Eres. El mateix dissabte, a la 14 h s’oferirà un aperitiu a l’envelat del Jardí de ses Eres. I a les 20.30 se celebrarà una torrada popular al mateix emplaçament, que deixarà pas a l’actuació d’en Pep i el seu acordió.

Dia de Sant Francesc i memorial John Tunks
El diumenge, el dia de Sant Francesc, els actes començaran a les 12 amb la missa a l’església, que deixarà pas, a la 13 h a la processó pels carrers del poble i a les 13.30 a la plaça, hi haurà ball pagès i convit d’orelletes.
El mateix diumenge, a les 16.30 començarà al Mòdul esportiu de l’Institut la diada solidària infantil.
El dimecres 6 de desembre, que és jornada festiva, serà el torn de l’esport, amb la celebració de la mini marató de Formentera memorial John Tunks, a partir de les 10 h, amb meta a la plaça de la Constitució. Es competirà en categories de formació, en la cursa de 2800 m, entre Sant Ferran i Sant Francesc i la prova de 12 km, que, amb sortida i meta a la plaça, farà la volta a l’Estany Pudent.

About Author

Comments are closed.

background