TOP
Cartell de l’obra.

Arriba a Formentera “Smiley: Una història d’amor”

La Sala de Cultura Cinema acollirà el proper dissabte 27 Smiley: Una història d’amor, obra que mostra amb humor les pors a les quals ens enfrontam quan ens enamoram d’algú explorant com les noves tecnologies han canviat la nostra vida, amb eines i aparells com ara WhatsApp o els mòbils intel·ligents, alhora que dissecciona amb precisió les contradiccions de les relacions afectives. Ens fa veure que tots som igual de vulnerables a l’amor.

Fil vermell invisible
Afirma una llegenda japonesa que quan dues persones estan destinades a estar juntes, un fil vermell invisible lligat al dit petit de la mà els uneix des del dia que neixen. Aquest fil és irrompible i té el poder de lligar dues persones per sempre, per més lluny que estiguin l’un de l’altre, i per més diferents que ens semblin. Aquesta és la premissa sobre la qual es basa l’obra. A la vegada, és un homenatge a les comèdies romàntiques de tota la vida, de Nora Ephron a Howard Hawks. Smiley és tot això i molt més, però per sobre de tot, és un cant a l’amor en totes les seves formes.

Elenc
La comèdia està dirigida per Joan M. Albinyana i interpretada per Hèctor Seoane i Joan Toni Sunyer. Els dos actors han estat reconeguts amb el Premi a la millor interpretació masculina ex aequo atorgada per l’ATAPIB (l’Associació de Teatres Públics de les Illes Balears) i ha tingut molta repercussió tant per a un públic adult com a un públic més jove.

Programació
Recomanada per a tots els públics. L’espectacle es podrà veure a Formentera dissabte 27 de novembre a les 20.30 h a la Sala de Cultura Cinema. Les entrades tenen un preu de 7 euros, per a menors de 25 anys 5 euros, i estaran a la venda a partir de divendres 19 de novembre a www.entradesformentera.cat. L’entrada serà de franc per a persones en situació d’atur i autònoms sense activitat.

El Somni Produccions
El somni Produccions és una productora teatral fundada el març de 2012 per Joan Porcel. El panorama de crisi no ha dissuadit les ganes de fer un teatre de text compromès i de qualitat. Tant les adaptacions de clàssics com les noves dramatúrgies contemporànies formen part del catàleg de produccions dutes a escena que s’han representat tant en teatres com en sales alternatives i en espais no convencionals.
Viure l’espectacle en proximitat és la filosofia de la productora i creuen profundament que la principal virtut del teatre és saber adaptar-se a l’entorn per poder arribar molt lluny amb el nostre missatge.

Smiley, una història d’amor compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Baleàrics. Els espectacles es duran a terme aplicant els protocols de seguretat i complint la normativa vigent.

Compartir

PROGRAMES