Arriben dos embarcacions més amb immigrants irregulars

Avui al matí han arribat a Formentera dos embarcacions que presumptament han transportat immigrants irregulars. Novament es tracta de barques de fibra de petita eslora amb motor forabord que són abandonades a la costa, en aquest cas, una a ses Platgetes des Caló i l’altra as Carnatge, a l’alçada del km 9 de la carretera principal. La Delegació del Govern ha informat que la Guàrdia Civil ha desplegat un operatiu de recerca i que aquest matí s’han detingut a 19 persones que presumiblement haurien arribat avui a Formentera a bord d’aquestes dos embarcacions.
Està previst que els detinguts, que han arribat en bon estat de salut i han set atesos pels treballadors de l’àrea insular de Benestar Social, siguin traslladats a Eivissa. A l’illa veïna seran tutelats per la Policia Nacional i després passaran a disposició judicial, des d’on es podria ordenar el seu ingrés en un centre d’internament d’immigrants i posteriorment la seva repatriació.

Dos embarcacions més a Eivissa
En el dia d’avui la Delegació del Govern també ha informat de l’arribada de dos barques més a Eivissa, a cala Olivera (amb dos persones detingudes) i una altra a sa Caleta.
D’altra banda, amb relació a l’embarcació que va arribar ahir al matí as Ram, la xifra de detinguts ha pujat fins a 11 persones. D’aquesta manera han arribat en 24 hores a Formentera tres embarcacions amb, de moment, 30 persones detingudes.

About Author

Comments are closed.

background