TOP
Aurelio López avui a Ràdio Illa.

Aurelio López, sobre els obstacles per al xàrter nàutic: “Això em dóna forces cada matí”

Aurelio López, responsable de l’empresa Isla Azul, explica a Ràdio Illa que lluny de desanimar-se pels fets que enguany estan complicant l’activitat del sector de xàrter nàutic, cada matí es desperta il·lusionat per continuar fent feina a Formentera, una illa que estima i en la qual se sent plenament integrat.

L’empresari repassa els fets que es conegueren la passada setmana, en referència als sabotatges en embarcacions de llista sisena fondejades a l’estany des Peix.
D’altra banda, exposa les complicacions que les barques de lloguer han tengut per amarrar en el nou espai dedicat a aquest sector en el port de la Savina. López assenyala que, davant de la passivitat de la policia portuària, els darrers dies barques de xàrter han tengut dificultats per amarrar en les places que tenen contractades perquè embarcacions auxiliars de grans iots que fondegen fora del port havien ocupat el seu lloc. Preguntada sobre aquesta qüestió per Ràdio Illa, l’Autoritat Portuària de les Balears (APB) ha informat que “és responsabilitat de l’autoritzat gestionar i controlar la zona”, en referència a les dos empreses que exploten aquest moll i que arrenden els amarratges a les empreses de xàrter.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES