TOP
Úrsula Pomar i J Hidalgo en un fragment del cartell del concert.

Bach i Mozart, protagonistes del concert d’Úrsula Pomar i J Hidalgo

El Consell de Formentera informa que el pròxim dissabte 23 d’abril, a la Sala de Cultura (Cinema) se celebrarà el Concert de flauta i piano, amb obres de C. P. Bach, Txaikovski, Liszt o Mozart entre d’altres, interpretades per la directora i professora de l’Escola de Música i Dansa de Formentera, Úrsula Pomar, i pel pianista i antic professor de Formentera, José Jaime Hidalgo.
En aquest recital per a flauta travessera i piano s’uneixen dos músics que varen creuar els seus camins com a professors de l’Escola de Música i Dansa de Formentera, són dos artistes amb formació clàssica que desprenen virtuosisme i passió pels seus instruments.

Els intèrprets: Pomar i Hidalgo
Úrsula Pomar és una jove flautista natural de Sóller (Mallorca) que es presenta com una de les promeses més importants de la flauta en l’actualitat. Ha estat admesa en diversos postgraus per treballar amb els flautistes més prestigiosos del món. A més, és membre de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya. En l’actualitat, compagina la carrera com a solista amb la direcció de l’Escola de Música i Dansa de Formentera, i també és mestra de l’especialitat de flauta travessera.
José Jaime Hidalgo és un pianista valencià especialitzat en el repertori d’òpera i ballet amb una àmplia carrera artística que va començar des de ben jove. També destaca la seua tasca com a improvisador, compositor i pedagog. Concertista en l’àmbit nacional, també ha tocat a París, i el seu talent com a repertorista d’òpera l’ha portat a una multitud de teatres italians i espanyols: Teatro di Roma, La Fenice de Venècia, Palau de les Arts de València, Òpera de Tenerife…

Quan, on i com?
L’espectacle se celebrarà el dissabte 23 d’abril a les 20.30 hores a la Sala de Cultura (Cinema). L’actuació forma part de la programació del dia de Sant Jordi. Les entrades tenen un preu de 7 euros i poden gaudir d’un 50 % de descompte les persones en situació d’atur, autònoms sense activitat, jubilats, menors de vint-i-cinc anys, famílies monoparentals i famílies nombroses.
Les entrades estaran a la venda a www.entradesformentera.cat o mitja hora abans de la funció a les taquilles. L’espectacle es durà a terme aplicant els protocols de seguretat i complint la normativa vigent.

Compartir

PROGRAMES