Baixen de 47 a 34 els positius de Formentera

La xifra de positius actius de covid-19 a les Pitiüses ha baixat per primera vegada des del passat 31 de juliol, passant de 818 pacients el divendres, a 812 avui dilluns. El descens ha set especialment significatiu a Formentera, on el passat divendres hi havia 47 casos actius i avui n’hi ha 34, és a dir, 13 menys, segons les dades de l’Ib Salut.
Sobre els pacients actius de la nostra illa, un es troba ingressat a l’UCI de l’Hospital de Can Misses i els altres 33, que són casos lleus o asimptomàtics, es troben aïllats a Formentera, allotjats en els seus domicilis o a l‘hotel pont, i rebent el seguiment dels equips d’Atenció Primària.

Dades pitiüses
En el conjunt de les Pitiüses hi ha 55 pacients ingressats a la salut pública, sis d’ells a l’UCI mentre que en Atenció Primària hi ha en seguiment domiciliari pel seu estat lleu o asimptomàtic 757 persones.
Les altes acumulades ascendeixen ja a les 888, 70 més que divendres. D’altra banda, hi ha 44 professionals en vigilància activa als quals cal afegir 15 positius.
No s’han registrat nous positius en les últimes 24 hores, ja que la secció de Biologia molecular de laboratori de Microbiologia no desenvolupa activitat rutinària els diumenges i només determina les proves urgents, que han estat negatives totes elles. Finalment, l’UCI segueix acollint a tots els pacients crítics sense necessitat d’ampliació, de moment.

About Author

Deixa una resposta

background