Biel Company afirma que el Govern balear ha girat l’esquena a Formentera

El president del PP de les Illes Balears, Biel Company, assegurà el divendres en una reunió extraordinària del seu partit a Formentera, que a la nostra illa «les infraestructures en Educació brillen per la seva absència», i assegurà que portaria aquest assumpte al Ple de demà al Parlament.
Company al·ludí al fet que «quan era conseller, en la passada legislatura» vingué a Formentera per «presentar l’esborrany de projecte d’una escola per a Sant Ferran que avui, gairebé quatre anys després i amb 1.350 milions més de pressupost, ni s’ha començat».
A més, el líder popular ha afegit que «tot i el greu problema d’habitatge de les Balears, els 14 pisos de protecció oficial de Sant Ferran que va iniciar el PP són els únics que s’hauran fet i conclòs durant la present legislatura».
Company també ha expressat la seva inquietud pels símptomes de desacceleració que es registren a Balears i que a Formentera han fet que l’atur s’hagi incrementat fins a un 14%.

«El canvi que demana la gent»
D’altra banda, el president del partit a Formentera, José Manuel Alcaraz, assenyalà que el PP és «el principal partit d’oposició, un partit de govern que a Formentera ha tengut 4 batles i que per tant és l’única formació que pot representar el canvi que demana la gent». Alcaraz indicà que gairebé quatre anys després de les darreres eleccions «els principals problemes de Formentera en educació, transport marítim o infraestructures no només segueixen pendents sinó que s’han agreujat».
Biel Company estigué a Formentera el passat divendres amb motiu de la reunió del Comitè de Direcció Regional del PP. Era la primera vegada, d’ençà que Company és president, que la direcció del PP balear es reunia fora de Palma i té previst fer-ho també a Eivissa i Menorca.

About Author

Comments are closed.

background