TOP
La Llibreria Tur Ferrer és un dels establiments adherits a la campanya.

Bons de 10 euros gratuïts per gastar en set comerços de Formentera

Des d’avui, 1 d’octubre, els clients dels set comerços de Formentera adherits a la campanya «Bons Illes Balears» ja poden beneficiar-se de descomptes de 10 euros en compres de més de 30 euros. Cada ciutadà major d’edat i empadronat a les Illes Balears pot beneficiar-se de fins a quatre bons, és a dir, un màxim de 40 euros de descompte. L’únic requisit és que el client aporti el seu DNI o NIE quan realitzi la seva compra de més de 30 euros en un dels establiments adherits. La campanya, que compta amb 530 comerços a les Balears, consisteix a distribuir per totes les illes 100.000 bons de 10 euros.
Es tracta d’un programa d’estímul als petits i mitjans comerços de les Illes Balears, impulsat des de la Vicepresidència i Conselleria de Sectors Productius que romandrà oberta fins al 31 de desembre del mateix any, o fins que s’hagi exhaurit el pressupost.
Per consultar tots els comerços adherits a la campanya, els ciutadans es poden adreçar al lloc web www.bonsillesbalears.com. Allà hi trobaran comerços de moda i complements, calçat, ferreteria, alimentació, electrodomèstics i electrònica, estètica i salut, llibreries, botigues d’esports, de mobiliari, papereries, decoració, etc. En total, més de cinc-cents establiments d’una quarantena de municipis de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera, que s’han adherit a la campanya «Bons Illes Balears».

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES