Can Marroig obrirà cada dia a l’estiu

La temporada vinent turística, l’Institut Balear de la Natura comptarà amb dos informadors durant sis mesos a l’any, quan fins ara només n’hi havia un. Això permetrà obrir cada dia de l’estiu els centres d’interpretació de Can Marroig i de Sant Francesc de ses Salines a Eivissa.
D’altra banda, a la nostra illa es destacarà un tècnic forestal, una figura fins ara inexistent a Formentera, i a més, s’afegirà un treballador forestal a la brigada que ja existeix i que està formada per tres persones.
Així mateix, l’Ibanat ha destinat dues embarcacions semirígides per tasques informatives i de vigilància al Parc Natural de ses Salines i a les reserves naturals des Vedràes Vedranell i els illots de Ponent.
Les dues embarcacions, que han costat 38.000 euros cadascuna, una amb base al port d’Eivissa i l’altra en el de Sant Antoni, permetran substituir una de les dues barques actuals.

També es recupera la figura del naturalista, es crea una plaça de vigilant i es reforça la vigilància marina amb dos treballadors, que s’afegeixen als dos actuals, un dels quals fa sis mesos de treball.

Això vol dir que l’estiu que ve hi haurà quatre vigilants d’àrees marines propis, un zelador d’àrees naturals a les Pitiüses i un naturalista.

About Author

Comments are closed.

background