TOP
El positiu es va detectar en els tests d’antigens efectuats ahir.

Cancel·lat el partit de diumenge del Formentera per un positiu a la plantilla

La SD Formentera ha comunicat aquesta tarda que el derbi pitiús davant el CF Sant Rafel que s’havia de disputar aquest diumenge migdia al Camp de Futbol de Sant Rafel, ha quedat cancel·lat.
La decisió l’ha pres la FFIB després que la SDF detectés un positiu en les proves d’antígens realitzades ahir dijous a tota la plantilla del primer equip. Aquesta prova, que proporciona la RFEF, és obligatòria i es realitza els dijous abans de cada partit a tots els equips de Tercera Divisió.

En aïllament durant deu dies
A conseqüència d’aquest resultat, el club també ha aïllat a 4 membres de l’equip, que han donat negatiu, però que havien mantingut contacte estret amb el positiu.
El club ja ha informat les autoritats sanitàries i la FFIB, i s’han seguit totes les mesures establertes.
La persona afectada per covid no presenta símptomes i es troba en bon estat de salut. Tant el positiu com les altres 4 persones es mantindran en aïllament al seu domicili durant els propers deu dies.
D’aquesta manera, el Club paralitza tota l’activitat esportiva, coincidint amb l’aturada de les competicions per Nadal, fins que es reprengui l’activitat al gener.
Sí que es manté l’encontre que l’equip juvenil de la SDF jugarà demà dissabte davant la UE Sant Josep al Camp Municipal d’Esports, partit que es disputarà a porta tancada. Una volta jugat, el Club donarà per finalitzat l’any esportiu 2020.

Compartir

PROGRAMES