TOP
Far de la Mola.

Cap nou cas i baixen a 7 les persones amb quadre lleu

Formentera no ha registrat cap nou de contagi per covid la darrera jornada. El total de malalts de l’illa ascendeix a 7 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu després d’haver-se donat una alta. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 723 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 15 casos nous i s’han donat 9 altes. Així, hi ha 262 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. A més, hi ha 13 persones ingressades, 10 d’elles a unitats d’hospitalització i 3 a l’UCI. Es manté sense canvis la situació entre professionals sanitaris amb 4 d’ells en vigilància activa, dels quals 3 són positius.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 14.460 dosis, 20 més que ahir, i hi ha 7.839 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 73,2% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.590 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 70,9% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES