TOP
3.223 residents a Formentera ja s’han vacunat amb la dosi de reforç. 7bts

Cap nou contagi a Formentera, on hi ha 27 casos actius

Segons s’informa des de l’àrea de Salut d’Eivissa i Formentera, a Formentera no s’ha registrat cap contagi en les darreres hores. El nombre total de positius actius a la nostra illa és de 27, dos més que divendres passat, darrer dia que es van facilitar dades sobre la pandèmia.
Del conjunt d’afectats, 23 presenten un quadre lleu i resten aïllats, mentre que continuen havent-hi quatre persones de la nostra illa hospitalitzades a planta; tres a Can Misses i una a Son Espases.
Pel que fa a la campanya de vaccinació, a la nostra illa s’han administrat 18.132 dosis i hi ha 9.954 persones que ja han completat la pauta d’immunització amb dues dosis. Així mateix, un 32,4% de la població, és a dir, 3.223 residents, ja s’han vacunat amb la dosi de reforç.

Eivissa
A la veïna Eivissa cal la defunció en els darrers dies, de tres pacients covid, dos homes, de 75 i 88 anys i una dona de 91 anys, que es trobaven hospitalitzats a la unitat covid F de Medicina Interna.
D’altra banda, s’han detectat 15 noves infeccions, i la xifra de positius actius queda en 342 persones, de les quals 299 presenten quadre lleu.
El nombre d’hospitalitzats és de 43, amb 42 a planta, i 1 ingrés a l’UCI. Entre aquests, cal comptar-hi tres dels quatre pacients formenterers, atesos a Can Misses.
Sobre la xifra d’hospitalitzats diaris que comunica Salut, cal aclarir que en el cas de Can Misses són incloses en el recompte (de casos actius hospitalitzats) les persones que continuen ingressades i que han passat per la unitat covid, encara que ja hagin negativitzat el coronavirus i ara siguin ateses per altres patologies en unitats diferents.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES