TOP

Cap nou contagi i baixa a 6 el nombre de persones afectades

Formentera no ha registrat cap nou cas de contagi per covid durant la darrera jornada i s’han donat 2 altes. D’aquesta manera, el nombre de malalts de l’illa baixa a 8 persones amb quadre lleu, aïllades i sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 726 casos de coronavirus.

A la veïna Eivissa s’han detectat 23 casos nous i s’ha donat 1 alta. Així, hi ha 344 pacients que presenten un quadre lleu i resten aïllats. A més, hi ha 11 persones ingressades, totes elles a unitats d’hospitalització i cap a l’UCI.
Finalment, es manté sense canvis el nombre de professionals en vigilància activa, 11, dels quals 6 són positius, un més que ahir.

Campanya de vaccinació
Quant a les dades de vacunació, a Formentera s’han administrat 14.772 dosis, 43 més que ahir, i hi ha 7.911 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 73,9% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, són 7.632 les persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 71,3% de la població. Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

PROGRAMES