TOP
Fonda Pepe. Foto: Fons Reinald Wünsche

Cessió del fons fotogràfic de Reinald Wünsche al Consell de Formentera

La presidenta Alejandra Ferrer i la filla del fotògraf Reinald Wünsche, Alma Ajna Wünsche Matilla, han signat avui un conveni de col·laboració en matèria de patrimoni cultural per al dipòsit d’imatges a l’Arxiu d’Imatge i So de Formentera.
Amb aquesta signatura Alma Wünsche cedeix al Consell de Formentera, en règim de dipòsit, el fons fotogràfic Wünsche, un fons que conté 34.000 negatius i 271 diapositives sobre Formentera i la vida de l’autor realitzades entre els anys 1970 i 2007. Aquest fons fotogràfic es troba referenciat a l’Inventari de Patrimoni Documental d’Imatges de Formentera, atès el seu valor des del punt de vista històric i artístic.

Lliure accés
Amb la rúbrica d’aquest conveni, se cedeixen al Consell les còpies digitals d’aquest fons. Des de l’arxiu es digitalitzaran els negatius per conservar les còpies i es permetrà el lliure accés amb finalitats de conservació, investigació, educació i divulgació cultural segons la normativa interna de l’AISF. Els documents duran per títol Fons Reinald Wünsche (AISF). La cessió de les imatges no comportarà cap mena de contraprestació econòmica per a cap de les dues parts.

Reinald Wünsche
El fotògraf Reinald Wünsche va nàixer a Berlín el 1943 i va residir a Formentera des dels anys 70 fins al 2008, any de la seva mort. La seva feina fotogràfica, en blanc i negre, es definia pel seu compromís amb l’illa.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES