Cinc artistes reflexionen sobre Formentera amb Collective Signatures

Collective Signatures és un programa de residència itinerant per a artistes que es duu a terme enguany a Formentera, de l’11 al 25 d’abril, amb la participació de cinc artistes d’Itàlia, Mèxic, Estats Units i Alemanya. L’objectiu és cercar la reflexió així com la resposta crítica davant qüestions culturals contemporànies, al mateix temps que es promou la producció textual i artística entre els seus participants, concentrant-se en el valor de l’escriptura individual i col·lectiva, creativa i experimental.
Aquest itinerari geogràfic i conceptual portarà els participants de la residència a imaginar i dibuixar un mapa nou, únic i creatiu de Formentera, i a produir un text multi gènere (amb poesia, prosa o teatre) relacionat amb l’illa.
L’acte de final de la residència se celebrarà el divendres, 20 d’abril, a partir de les 22.30 h, al Restaurant Sa Panxa, on es farà una lectura/ performance amb els fruits i reflexions d’aquesta residència.
Al final del projecte es realitzarà una divulgació del material textual i audiovisual produït, material que serà destinat a publicacions impreses i en línia, així com a exposicions i futurs projectes de recerca acadèmica.

About Author

Comments are closed.

background