TOP
Formentera Film secció jove. Foto: CIF

Cine, xerrades i Setmana Europea de la Joventut centren les activitats de maig al Casal de Joves

L’àrea de Joventut informa de les activitats programades al Casal de Joves per a aquest mes de maig. La primera activitat, de fet, va ser la projecció del Formentera Film Secció Juvenil el passat dissabte a les 20.30 h al pati del Casal de Joves. S’hi projectaren set curtmetratges documentals de ficció i animació, així com vídeos extrafest, i es va estrenar el vídeo de dansa urbana gravat durant el passat abril amb les ballarines del curs de Dansa del Casal de Joves.

Xerrades, tallers i concursos
Aquesta setmana, el dimecres es farà la Tarda de pel·lícula al Casal, dijous un concurs de Tik-Tok, divendres un torneig de tenis taula i dissabte un concurs de talents.
Els dies 12 i 26 tornen les “Xerrades en línia”, en col·laboració amb l’Associació Chrysallis, per compartir un espai per a aprendre i reflexionar sobre el respecte i la diversitat afectivosexual. I dissabte 15 se celebrarà el Dia Internacional de les Famílies, amb una sortida per un dels entorns privilegiats de la nostra illa.
La primavera és temps de flors i plantes, i per això, divendres 21, es realitzarà un taller d’elaboració d’olis naturals. D’altra banda, el dimarts 25 es farà una xerrada sobre el projecte Molinet de moneda social de Formentera.

Setmana Europea de la Joventut
D’entre les activitats programades, la consellera de Joventut, Vanessa Parellada ha volgut destacar les relacionades amb la Setmana Europea de la Joventut. “Aprofitem aquesta celebració per empoderar les usuàries i els usuaris del Casal donant resposta als seus interessos i peticions per crear una unió i fer xarxa entre els i les treballadores del Casal i de l’àrea de Joventut, amb els mateixos joves”. En aquest sentit, dissabte 22 es realitzarà una sortida en bicicleta de muntanya i dissabte 29 de maig, es realitzarà un taller de grafit al Casal.

Per a més informació, us podeu adreçar al Casal en l’horari habitual, de dimarts a dissabte de 16 a 22 h, o enviar un correu a casal@conselldeformentera o al compte d’Instagram, @casaldejovesformentera. D’altra banda, les classes de dansa urbana segueixen de dimarts a divendres de 16.30 h a 17.30 h al Poliesportiu Antoni Blanc.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES