TOP
Jamal El Mansouri, avui a Ràdio Illa.

Col·lecta a Formentera per ajudar els afectats del terratrèmol del Marroc

Jamal El Mansouri, president del Centre Islàmic de Formentera, explica a Ràdio Illa que aquesta entitat està organitzant una recol·lecta de sous per enviar material d’emergència a les zones afectades pel terratrèmol que el passat 8 de setembre va colpejar la regió de Marràqueix i Al Haouz, produint milers de morts i ferits, nombroses pèrdues materials i destrucció total d’instal·lacions, edificis i infraestructures. Escoltau aquí l’entrevista sencera:

Els fons recaptats s’invertiran en medicaments, tendes de campanya, mantes i generadors elèctrics, entre altres. L’ajuda s’envia sobre el terreny a través del Consell Islàmic del Mediterrani, que posa a disposició de les persones que vulguin fer una donació el següent compte corrent: IBAN: ES73 2100 4508 8122 0003 3213.
Així mateix, per qualsevol dubte o suggeriment, podeu contactar amb els telèfons del Centre Islàmic de Formentera (628 697 729) o de la Coordinadora de Suport i Solidaritat d’Eivissa i Formentera amb les víctimes del terratrèmol de Marràqueix i Al Haouz (631 807 497 / 606 890 741 / 667 006 539).
Totes les donacions rebudes es destinaran a la compra i enviament d’ajuda i no podran, en cap cas, transferir-se a cap altre compte corrent, sigui dins o fora del país, a una organització o associació, encara que sigui de caràcter caritatiu.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES