TOP
Concentració per la “mort del model dels quioscs de Formentera”. Arxiu/JRM

Córdoba considera prioritari solucionar el “marró” dels quioscs

El president del Consell titular de Litoral, Llorenç Córdoba, ha assegurat que en aquests moments és prioritari per a la seva Conselleria tractar de solucionar “el marró que des de 2021 ens va deixar l’anterior equip de govern quan va canviar el plec de condicions” de la contracta de serveis de platja una volta iniciat tot el procés.

“El resultat d’aquests canvis va ser molt caòtic, amb moltes queixes, amb una manifestació multitudinària, i simplement el que estic intentant fer com a conseller i com a president és tractar d’arreglar aquesta situació que hem heretat”, ha reconegut, tot afegint que “entenc que ara pot haver-hi presses, que aquestes presses es poden traduir en pressions o una espècie d’amenaces amb processos contenciosos o penals”, ha manifestat, “però l’única cosa que ens mou i ens mourà és l’interès general de Formentera”.

“Prenguem la decisió que prenguem, tindrem denúncies per una part o l’altra”
Quant a les empreses que han realitzat la nota de premsa on amenacen amb processos contenciosos i que asseguren que s’està portant del tot amb molta calma, Córdoba ha assegurat que no és que es vagi amb calma, és que el que no vol fer “és fer-ho tan malament com s’ha fet fins ara per les presses que tenia l’anterior equip de govern. El que estem fent des de l’actual equip de govern és fer-ho bé i amb opinions de diferents assessors, tant tècnics com legals, perquè amb la situació en la qual ens han deixat, prenguem la decisió que prenguem, tindrem contenciosos o denúncies per una part o l’altra”, ha reconegut, “però del que es tracta és de protegir els interessos de la gent i del Consell Insular, que al final és el nostre treball”.

Córdoba ha assegurat a més que el sorprèn que des de les empreses que han amenaçat de presentar aquest contenciós administratiu es reconegui que hi ha hagut irregularitats en el procés d’avaluació “que els ha donat a elles la màxima puntuació. Igual m’estan donant la raó en el sentit que cal anar molt alerta de com s’ha fet aquest procés perquè sigui legal i just”.

El president ha reconegut que, de moment, no es pot afegir res més “però esperem que en les pròximes setmanes ja podrem prendre una decisió, i quan la prenguem es farà pública per l’interès de tothom”.

D’altra banda, el també responsable de Litoral ha recordat que resta poc temps perquè comenci la temporada i cal fer-ho tot en temps. “Des d’aquesta conselleria ens hauria agradat acabar aquest procés abans, però els tempos són els que són, i el que volem és que es faci tan bé com sigui possible amb el problema que tenim amb aquest plec de condicions”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES