TOP
Es tracta de tres formacions: aula d’art, talla de fusta i fotografia digital.

Cursos de tardor i hivern per a adults

L’àrea de Cultura i Educació, presenta l’oferta de cursos i tallers de tardor i hivern per a persones adultes. “L’objectiu és oferir una àmplia varietat per cobrir la demanda formativa i d’oci de la ciutadania resident a l’illa”, ha explicat la consellera d’Educació i Cultura, Susana Labrador.

Tallers de creació i artístics
L’aula d’art, taller impartit per Teresa Matilla, ofereix als alumnes coneixements de les diferents tècniques pictòriques, creativitat, creixement personal i emoció. El taller s’oferirà en horari de tarda de novembre a març.
D’altra banda, Aaron Keydar impartirà taller de talla en fusta, que enguany es realitzarà els dimarts i divendres en horari de tarda de novembre a març.
Des d’aquest any, aquests dos cursos s’impartiran al nou Espai Cultural de Sant Ferran.

Fotografia digital
Enguany es torna a oferir també el curs de fotografia digital (nivell I), impartit pel fotògraf José Antonio Arribas. El curs tendrà una durada de dotze hores, del 22 de novembre al 2 de desembre. La formació es divideix en una part teòrica i una de pràctica, que permetrà a l’alumnat aprendre diferents tècniques fotogràfiques dins i fora de l’aula. El curs, que s’impartirà a la Biblioteca Marià Villangómez, va dirigit a totes aquelles persones que vulguin treure el màxim rendiment a la càmera rèflex o treballar amb profunditat diferents disciplines fotogràfiques.

Preinscripcions
Pel que fa a les preinscripcions, es poden formalitzar a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, o telemàticament a través de l’OVAC a partir d’aquest divendres, 1 d’octubre. Les persones jubilades i els joves menors de 25 anys tindran un descompte del 30% en el preu dels cursos.

Cartell dels cursos.

Compartir

PROGRAMES