Curtmetratges fantàstics i de terror per Tots Sants

Divendres de la setmana vinent, 30 d’octubre, se celebrarà el Festival Internacional de curtmetratges i Animació Mecal, una sessió de curtmetratges fantàstics i de terror que compta amb la col·laboració del Formentera Film Festival.
La sessió, que consistirà en la projecció de deu curtmetratges de ficció procedents de França, Suïssa, Països Baixos, Noruega, Perú, Regne Unit i Espanya, es farà a la Sala de Cultura Cinema a partir de les 19.30 h. Les entrades són de franc i s’ha de fer reserva prèvia enviant un correu electrònic a: reserves@conselldeformentera.cat
L’acte es durà a terme complint la normativa vigent dels protocols sanitaris.

Selecció de curtmetratges
El Juego – The game (Perú, 2019)
Swipe (Països Baixos, 2019)
The Dreamer (Noruega, 2019)
Who’s that at the back of the bus? (UK, 2018)
Cerdita (Espanya, 2018) Premi Jurat jove al Formentera Film 2019
The girl in the snow (Suïssa, 2017)
Le crayon (Bèlgica, França, Suïssa, 2017)
9 pasos (Espanya, 2018)
Horrorscope (Espanya, 2019)
A little taste (Espanya, 2019)

Cinema als quatre vents
Mecal és considerat un dels certàmens més consolidats de l’estat. Qualitat, diversitat i originalitat són trets dels seus distintius. Aquesta sessió està organitzada conjuntament amb el Formentera Film Festival, que treballa des del principi per connectar-se amb diferents festivals. D’altra banda, del 25 al 27 de novembre, Formentera Film amb col·laboració d’Espai F, oferirà a la Casa del Poble Cinema als quatre vents, una projecció del Palmarès del XXI Certamen Internacional de Cortos Ciudad de Sòria.

About Author

Comments are closed.

background