TOP
Autobusos al far de la Mola. 7bts

Demà s’inicia la bonificació del transport públic a Formentera

Demà dijous, 1 de setembre, comença la bonificació del transport públic del 100% per als residents a l’illa i del 70% en el preu dels abonaments i títols multi viatge per a la resta d’usuaris. Aquesta mesura es perllongarà fins al 31 de desembre.

Les persones residents a Formentera que vulguin beneficiar-se d’aquesta bonificació sols hauran de presentar al conductor de l’autobús el DNI i el certificat de residència, que es pot dur al mòbil o en paper. Des del Consell es recomana que, sempre que sigui possible, es faci ús del mòbil per mostrar el certificat de residència, evitant així l’ús de paper.

La resta d’usuaris podran adquirir els abonaments bonificats en el moment de pujar a l’autobús. Els nous preus dels abonaments són:

Abonament dia: 3 € (abans 10 €)
Abonament de 20 viatges de curt recorregut: 6 € (abans 20 €)
Abonament de 20 viatges de llarg recorregut: 9 € (abans 30 €)
Abonament jove de 25 viatges: 6 € (abans 20 €)

El conseller de Mobilitat, Rafael González, ha assenyalat que “preveiem que un total de 4.000 passatgers es beneficiïn d’aquestes bonificacions fins al 31 de desembre” i també ha afegit que “aquesta mesura se suma a altres que ja s’ofereixen en el transport públic de l’illa, com ara la gratuïtat del servei per a menors d’edat i per a persones amb discapacitat i acompanyants”.

Cartell de les bonificacions.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES