Instantània del partit. JG

Derrota dolorosa contra l’Andratx (3-0)

El Formentera ha perdut contra l’Andratx i malgasta la possibilitat d’avançar en la classificació a l’Eivissa Illes Pitiüses, que va perdre contra l’Europa.

Partit que es jugava a Andratx, al Camp Municipal de Sa Plana, amb un gran ambient i unes 500 persones animant a l’equip local, que es jugava la permanència a la categoria. El Formentera es jugava entrar en les places de play-off d’ascens i així entrar a la Copa del Rei de la pròxima temporada.

L’Andratx ha començat el partit buscant clarament marcar aviat, pressionant i donant molta intensitat al seu atac. El Formentera sabia aguantar i defensar-se, i fins i tot al minut 26 ha tingut l’ocasió més clara de la primera part, amb un xut d’Adri Castro, que ha aturat el porter Vicens.

La segona part ha començat com la primera, amb molta intensitat per part de l’Andratx. Al minut 53 es s’ha produït l’acció que marcaria el partit. En una ocasió de gol de l’Andratx, el porter Òscar Santiago ha sortit de l’àrea per desviar la pilota amb l’estómac. L’àrbitre ha vist mans i ha expulsat al porter roig i negre, deixant amb un home menys al conjunt de Míchel Alonso.
El porter suplent Dani Garcia ha entrat al camp i al minut 57 ha encaixat el primer gol, després d’un córner que ha rematat Pau Pomar (1-0).

El Formentera no abaixava els braços i buscava l’empat. Al minut 71 l’Andratx es s’ha quedat amb 10 jugadors, després d’un cop de colze de Pau Pomar, que s’acomiadava del camp indignat. Amb les forces igualades, al minut 77 Miguel Llabrés s’aprofitava d’una errada defensiva del Formentera per fer pujar el 2-0 a l’electrònic de Sa Plana. Al minut 84 el jugador de l’Andratx Carlos Lorente ha vist vermella directa, deixant als mallorquins amb un home menys que el Formentera. Els roig-i-negres han intentat desesperadament retallar distàncies al marcador, però es s’han trobat amb el tercer gol de l’Andratx al minut 89, després d’un xut de Marcos, que deixava el partit sentenciat.

El Formentera jugarà l’última jornada de lliga al Municipal, contra la Penya Deportiva, diumenge vinent a les 12 h.