Derrota en l’amistós d’ahir a Sant Rafel (4-3)

El Formentera va perdre en el tercer amistós d’aquesta temporada en un partit boig que es va decidir en el temps de descompte. Malgrat la derrota, les sensacions de l’equip van ser bones, en la línia dels dos encontres previs disputats en terres eivissenques. De fet, l’equip d’Iván Gómez Roa va tenir estones de gran superioritat en la primera part i es va avançar amb un clar 0-2 en el marcador. Però la millora del Sant Rafel respecte als darrers anys és notòria -recordem que és el nou filial de la UD Ibiza– i això, sumat al caràcter sempre combatiu dels blues, va fer que es tornessin a ficar dins el partit i que en sis minuts delirants capgiressin el marcador.

El capità roig-i-negre, Samu Sanjosé, ha explicat a Ràdio Illa que el resultat és el de menys en aquesta mena de compromisos i ha destacat la positiva incidència que estan tenint els molt i molt joves jugadors que estan fent la pretemporada amb el primer equip i que estan gaudint de minuts en els amistosos (sense anar més lluny, ahir n’Stefan, juvenil de primer any, va començar de titular).

Sanjosé també ha remarcat que “les derrotes ajuden a prestar més atenció a alguns aspectes del joc que a voltes queden amagats pel resultat final” i que “l’equip es troba en un projecte de construcció després de l’extensa renovació que ha experimentat aquest estiu.”

El pròxim partit del Formentera serà dissabte vinent, ja al Municipal de Sant Francesc en el trofeu Trasmapi, que l’enfrontarà a la UD Ibiza i que serveix de presentació de l’equip davant la seva afició.