TOP
Estadi osonenc on el Badalona juga els seus partits enguany minuts abans de començar el partit amb els jugadors formenterers fonyant la gespa

Derrota per la mínima (Badalona 1 Formentera 0)

El Formentera ha perdut aquest diumenge migdia per 1 a 0 a domicili en el seu partit contra el Badalona corresponent a la novena jornada del grup tercer de Segona Federació.

L’equip local ha dominat l’encontre durant la primera part. Essent un dels equips més amb forma i aspirants a la fase d’ascens, els blaus han jugat els primers quaranta-cinc minuts en terreny roig i negre, sense, això sí, provocar grans ocasions de gol. El Formentera contenia les envestides dels locals i no aconseguia trenar jugades d’atac.

Paradoxalment, han sigut els de Maikel Romero els que han disposat de l’ocasió més clara del partit deu minuts després de la represa, quan Gorka Aguirre ha vist com el porter badaloní li treia una mà impossible per evitar el gol formenterer. I havent perdonat aquesta ocasió, els catalans han posat una marxa més al partit i han aconseguit avançar-se en l’electrònic en el minut setanta-tres, en un dels seus dos únics xuts a porta de tot el matx.

Tot i que els darrers minuts han sigut d’assetjament roig i negre a l’àrea rival, els de Maikel Romero no han acabat de tenir la lucidesa per crear oportunitats clares i el marcador ja no s’ha mogut.

La setmana vinent el Formentera, que ara ocupa l’antepenúltima posició, empatat a punts amb el cuer, rebrà al tot poderós Lleida, que avui pot enfilar-se al capdamunt de la classificació si guanya el seu partit.