TOP
L’embarcació va ser retirada per una empresa especialitzada.

Detenen als dos patrons de la darrera barca amb migrants arribada a Formentera

La Policia Nacional ha detingut a dos algerians per patronejar una barca que va arribar a Formentera el passat 6 de març i que procedia d’aquest estat nord-africà. Els detinguts estan acusats d’un presumpte delicte contra els drets dels ciutadans estrangers i afavoriment de la migració il·legal.

Els fets van ocórrer en la matinada del dilluns 6 de març quan una patrulla de la Guàrdia Civil de Formentera va observar a un grup de persones deambulant, desorientades i amb la roba mullada, per la carretera que uneix la Savina amb la Mola, per la qual cosa van sospitar que podien haver arribat en una embarcació.

Es tractava de 14 migrants, tots homes i un d’ells menor d’edat, que havien arribat per mar a cala Saona van ser traslladats a les dependències de Policia Nacional d’Eivissa. Els agents van identificar entre ells als dos organitzadors del viatge i patrons de l’embarcació, que van ser arrestats.

Els migrants van partir de la zona de Mostaganem, a Algèria, en una petita embarcació rígida de cinc metres d’eslora amb un sol motor, amb l’espai just per moure’s i posant en risc les seves vides.

Enguany han arribat dues barques amb migrants a la nostra illa amb 35 persones, set menors entre elles.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES