TOP
Imatge promocional del contacontes ‘La pingüina viatgera’.

Dijous arriba “La Pingüina Viatgera” al Punt de Lectura de Sant Ferran

El pròxim dijous 17 de febrer a les 16.30 hores, al Punt de Lectura de l’Espai Cultural de Sant Ferran, es representarà el contacontes La ‘pingüina’ viatgera, adreçat al públic de 2 a 7 anys, segons informa el Consell de Formentera.
L’artista Cristina Brunet, de La Fornal d’Espectacles, explicarà la història de na Serafina, una pingüí que decideix deixar l’Antàrtida per anar a veure món. Uns mariners que passen per allà s’embarquen amb ella i pel camí troben una estranya illa feta de deixalles. En aquesta aventura, na Serafina coneixerà dos monstres molt amistosos que l’ajudaran a construir un globus per seguir el seu viatge. La petita voltarà món passant per ciutats, boscos i deserts, i en coneixerà els habitants i les seues peculiaritats.
Aquest espectacle mostra de manera indirecta la importància de cuidar el món en què vivim sense caure en el moralisme, sinó oferint un punt de vista divertit i despreocupat.
L’entrada és gratuïta i no cal reserva prèvia, si bé l’aforament de la sala serà limitat i caldrà respectar la normativa covid.

Compartir

PROGRAMES